Cégvilág

IT-biztonsági disztribúció
Forrás: ITB
Mozgás Közép-Európa IT-biztonsági piacán

Tulajdonosváltás a disztribúciós piacon

A Veracomp, amely közvetlenül tíz, áttételesen pedig tizenkilenc közép-kelet-európai országban van jelen, az Exclusive Networks számára új piaci lehetőségekhez ad hozzáférést az EMEA régión belül. A globálisan működő Exclusive Networksnek jelenleg 50 irodája van világszerte, és szolgáltatásait több mint 100 országban kínálja.


„Az Exclusive Networks története Európában kezdődött, és miközben világszerte terjeszkedünk az EMEA és APAC régiókban, valamint Észak-Amerikában, itt az ideje Közép- és Kelet-Európában is megvetni a lábunkat, ami mindig is szerepelt a növekedési terveinkben", mondta Olivier Breittmayer, az Exclusive Networks vezérigazgatója. „Egy már felépült disztribúciós csoport megszerzése a legjobb módja annak, hogy felgyorsítsuk jelenlétünket ebben az új régióban, és nagy lehetőségeket látunk stratégiai szállítóink és GSI-partnereink számára, amikor a Veracomp erős alapjaira építünk. A két szervezet között már most erős a kulturális és operatív összhang, de tervünk - mint mindenütt - a folyamatos siker támogatása, nem pedig új struktúrák bevezetése. Ez érinti például a Veracomp kulcsfontosságú menedzsmentjét, amely továbbra is a jelenlegi szerepkörében marad a folytonosság biztosítása és a gyorsított növekedési terv végrehajtása érdekében. A Veracomp csaknem 30 éves működése alatt hatalmas tapasztalatra és kiváló hírnévre tett szert, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ezt az örökséget kiegészítsük azzal, hogy fejlett globális kiberbiztonsági infrastruktúra-szakértelmünket és értékalapú szolgáltatásainkat kiterjesztjük a partnerek, az ügyfelek és az alkalmazottak javára."

A Veracomp partnerei számára az a tény, hogy a vállalat az Exclusive Networks részévé válik, garantálja a meglévő együttműködési feltételek fenntartását, valamint az öt kontinens különböző érett és feltörekvő piacainak globális működéséből származó széleskörű technológiai és marketing kompetenciákhoz való hozzáférést.


„Ez egy nagyon pozitív előrelépés a Veracomp és mindenki számára, aki kapcsolódik az üzlethez", mondta el Adam Rudowski, a Veracomp vezérigazgatója. „Az Exclusive Networks-szel való összefogás azt mutatja, hogy a mi megközelítésünk működőképes volt, és lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáadjuk szakértelmünket egy valóban globális szervezethez, miközben továbbra is a növekedést és az értékesítési csatornánk számára nagyobb érték teremtését célozzuk meg. Remek lehetőségek nyílnak a meglévő és potenciális szállítói és viszonteladói partnereink számára a bővülésre a közép-kelet-európai régióban, és munkatársaink új fejezetet nyithatnak a Veracomp eddig is fantasztikus sikertörténetében."